საჯარო ლექცია–სემინარი: „სურსათის უვნებლობა – რეალობა და პერსპექტივები ევროპის სამეზობლო პოლიტიკის ფარგლებში.“
ივანე ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის
ეკონომიკისა და ბიზნესის ფაკულტეტი
გიწვევთ
საჯარო ლექცია–სემინარზე:
ეკონომიკისა და ბიზნესის ფაკულტეტი
გიწვევთ
საჯარო ლექცია–სემინარზე:
„სურსათის უვნებლობა – რეალობა და პერსპექტივები
ევროპის სამეზობლო პოლიტიკის ფარგლებში.“
მომხსენებლები:ევროპის სამეზობლო პოლიტიკის ფარგლებში.“
- მატი ლამპი –სურსათის უვნებლობის ექსპერტი ევროკავშირში, GRM-International AB (შვედეთის დახმარების პროგრამა) პროექტის თანახელმძღვანელი; ჰელსინკის უნივერსიტეტის პროფესორი.
- ქეთევან ლაფერაშვილი – საქართველოს სოფლის მეურნეობის სამინისტროს სურსათის უვნებლობის და რისკის ანალიზის სამმართველოს უფროსი; თსუ ასოცირებული პროფესორი.
- თენგიზ კალანდაძე – სურსათის ეროვნული სააგენტოს სურსათის დეპარტამენტის უფროსი
ლექცია–სემინარი გაიმართება 7 აპრილს, ხუთშაბათს, 14:00 საათზე, თსუ მაღლივი კორპუსის 206 აუდიტორიაში.
დასწრება თავისუფალია